Contemporary Living

Collaboration with METROAREA

The new complex is composed of a pure volume that has been cut to create the terraces. The attached balconies are covered with aluminum boards.

The rooftop garden of apartment number six, that has been created on two floors, was intended as a place to relax and enjoy the beautiful view of the symbol of the city: The Two Towers.

All the garages and the cellars, one for each apartment, have been placed two floors underground.

http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/29_ovest-sud.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/29_sud.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/29_nord-est.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/29_prospettosud.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/29_prospettonord.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/29_prospettiprogetto2.jpg