Dante Street

Collaboration with METROAREA.

The apartment is composed of two floors for a total of 440 smq. The work is focused on the second floor which has a maximum height of 3.11m and a the two lower part 1.70m.

The central point of this project is the fireplace. In fact it connects the kitchen, the dining room, the living room and the studio. The TV with all its accessories is attached.

The kitchen made of pure steel can be closed by two sliding doors that ceil into the wall. The box detached from the kitchen hosts the stove, the dishwasher and some furniture.

The dormer window offers a great view of Bologna' s Hill, thanks to its steel structure. It is divided into three parts, all made of glass, creating a unique piece of glass right in front of the hills.

The studio is behind the fireplace, a warm and silent area of the house where the owner can read or study during the cold winter days.

http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/13_piantafoschi.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/13_abbainoglow.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/13_aperto01glow.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/13_chiuso01glow.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/13_aperto02glow.jpg
http://stefanobazzarini.com/files/gimgs/13_chiuso02glow.jpg